Alla kurser
FAS
LabOra

6

December

Årsskifte i FAS lön med nyheter 2023

WebinarVitec Samfundssystem bjuder in till ett webbinar med genomgång av årsskiftesrutinerna från början till slut i FAS Lön. Vi börjar med året som gått - Vad har hänt och avslutar med vad som kommer på nya året. Däremellan går vi igenom avstämning, FOS-förfrågan, pensionsrapportering vi a SKAPA, FORA, KPA semesterårsskfite med flera rutiner. Vi tar oss också ingenom novemberstatistiken som ska vara inlämnad i mitten av december.
Mer information

7

December

LabOra Kyrkogård - Årsskifte

WebinarVitec Samfundssystem bjuder in till kursen Årsskifte i LabOra Kyrkogård. Vi går igenom årsskiftesrutinen med fasttidsavtal och löpande avtal.
Mer information

7

December

LabOra Lön - Årsskifte samt Nyheter 2023

WebinarGenomgång av årsskiftesrutinera från början till slut. Vi börjar med året som gått - Vad har hänt och avslutar med vad som kommer på nya året. Däremellan går vi igenom Avstämningar, FOS-förfrågan, Pensionsrapportering via SKAPA, FORA och KPA samt semesterårsskifte med flera rutiner. Vi tar oss också igenom novemberstatistiken som ska lämnas in i mitten av december.
Mer information

8

December

FAS Kyrkogård - Årsbearbetning

WebinarVitec Samfundssystem bjuder in till en utbildning i årsbearbetning i FAS Kyrkogård. Kursen hålls som webbinarium d.v.s. deltagarna sitter på plats hos sig själva framför en dator, tittar på skärmen och lyssnar på kursledaren som visar funktionerna. Möjlighet till frågor och diskussion kommer självklart att finnas!
Mer information

8

December

Årsskifte i LabOra Ekonomi

Webinar - Nytt datum!Webbinaret för dig som är ny i LabOra Ekonomi och ska göra ditt första årsskifte eller för dig som vill repetera rutinerna
Mer information

13

December

LabOra Medarbetaren - Statistik

WebinarI denna kurs ger vi dig en grundlig genomgång av statistiken och vad du skall tänka på när du bokar förrättningar.
Mer informationAnmälan

14

December

LabOra ACTA - Grundkurs

WebinarVitec Samfundssystem inbjuder till en grundkurs i det helt webbaserade LabOra ACTA. Vi går igenom alla delar i diariesystem med start i administrationen för att få en djupare förståelse hur systemet är uppbyggt och vilka funktioner som finns att använda. Kursen hålls som "Webinar", dvs deltagarna sitter på plats hos sig själva framför en dator, tittar på skärmen och lyssnar på kursledaren som visar funktionerna. Inga övningar ingår.
Mer informationAnmälan

15

December

FAS Diarie grundkurs

WebinarVitec Samfundssystem inbjuder till grundkurs i diarieföring. Under kursen går vi igenom både praktiska tips och regler för diarieföring samt hur du registrerar och hanterar informationen i FAS Diarie. Vi visar hur FAS Diarie är anpassat efter klassificeringsstruktur som började gälla 1 januari 2018. Kursen hålls som "Webinar", dvs deltagarna sitter på plats hos sig själva framför en dator, tittar på skärmen och lyssnar på kursledaren som visar funktionerna. Möjlighet till frågor och diskussion kommer givetvis att finnas! Inga övningar ingår.
Mer informationAnmälan