FAS - Lön fördjupning del 2 - Webinar

Vitec samfundssystem inbjuder till fördjupningskurs i FAS Lön. I denna utbildning riktar vi in oss på AB-anställda, för övriga anställningskategorier hänvisar vi till webbinaret "Hantera Förtroendevalda och Uppdragstagare". I del 2 fokuserar vi på löneberedningen - Hantering av återkrav, de olika beräknngarna vid karensavdrag, när ändrar jag periodreferens samt mycket annat matnyttigt. Vi tittar även in i löeartsregistret och dess möjigheter samt på AGI rapoorten och övriga standardrapporter. Kursen hålls som "Webinar", dvs deltagarna sitter på plats hos sig själva framför en dator, tittar på skärmen och lyssnar på kursledaren som visar funktionerna. OBS! Kursen är uppdelad i två halvdagar där del 1 går tisdag1 november kl 09.00-12.00. Separat anmälan till del 1 krävs. Det går utmärkt att anmäla sig till respektive del men i del 1 kan hänvisning till genomgångar i del 2 förekomma.

Innehåll

  • Tips vid löneberedningen - hur rättar jag? När ändrar jag periodreferens?
  • Arbetsgivardeklaration på individnivå och karensavdrag.
  • Standardrapporter, t ex anställningsbevis, avvikelserapporter mm.
  • Lönearterna - kort om dess uppbyggnad och beräkning 

Målgrupp

Användare av FAS Lön som vill fördjupa sina kunskaper i programmet. Kursen vänder sig även till användare som har arbetet en längre tid med lönearbete och som vill fräscha upp sina kunskaper samt skaffa sig fler tips som man kan ha nytta av i sitt lönearbete.

Förkunskaper

Grundkunskap i FAS Lön.

Dokumentation

Kursdokumentation med övningar och tips. Övningarna visas och utförs av kursledaren under kurstillfället.

Priser

Pris för kursen är1 990 kr per deltagare. I priset ingår kursdokumentation. Priset är angivet exklusive moms. Din anmälan är bindande efter anmälningstidens utgång, men om du får förhinder så kan naturligtvis en arbetskamrat ersätta dig. Kursen genomförs vid tillräckligt antal deltagare, dvs minst fem personer.

Anmälan